Gouden Ham, Maasbommel
06 - 31 79 88 78
info@vipcobratours.nl

Totaalconcept

Wij bieden diverse arrangementen

Van een rondvaart met ontbijt en/of lunch of een diner voor twee, tot een ladies night op het water of een gezellige borrelmiddag.

Arrangementen

Werken, vieren, brainstormen, borrelen, vergaderen of gewoon stoom afblazen en ontspannen, aan boord van de Cobra is alles mogelijk. Graag maken wij van jouw dag op het water de ultieme belevenis.

En wat is er dan fijner dan dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van de faciliteiten op onze cruiser en de aankleding tot de hapjes en drankjes.

Onze boot de Cobra

De Cobra is een cruiser van 10 meter lang en 3,40 meter breed. Na 40 jaar verschillende plekken in Europa te hebben aangedaan, heeft de boot vorig jaar voorgoed aangemeerd in Maasbommel. Voorzien van een overkapping, een goed uitgeruste keuken en een badkamer met elektrisch toilet biedt de Cobra alles voor een compleet dagje uit op het water.

Afgelopen winter is de cruiser volledig opgeknapt en voorzien van een nieuwe look. In de salon is een heerlijk zitje gecreëerd, en de banken op het voordek zijn voorzien van fijne zitkussens. Een extra bootje maakt het mogelijk om ook de kleine strandjes te bereiken, voor een picknick of een romantisch samenzijn.

Op de boot is warm en koud stromend water aanwezig, evenals elektriciteit, verwarming en WiFi. Uiteraard is gedacht aan zwemvesten.